Iedereen ziet dat de klimaatproblemen steeds concreter worden. Verduurzamen is dan ook niet langer vrijblijvend. Wij geloven dat het klimaat en de toekomst van ons allemaal zijn. Dat we alleen door samen te werken, iets wat moeilijk is, eenvoudig haalbaar te maken is. MeneerGreenDeal helpt bedrijven door slimme oplossingen aan te bieden waarmee verduurzaming voor ondernemers eenvoudig winstgevend wordt.

Door het opzetten van onze landelijke coöperatie en slim samen te werken met industrie, MKB-bedrijven en particulieren, kopen we stroom op de termijnmarkt tegen de laagste prijs. Het behaalde voordeel delen we in de coöperatie met alle leden. Daarnaast helpen we met de financiering van zonnepanelen waarmee groene stroom geproduceerd wordt.

Je hoeft niet te investeren in zonnepanelen, ook hoef je deze niet te leasen. Je krijgt wel een lagere energienota, lagere CO2-belasting en je deelt mee in de winst. Hierdoor is jouw financieel voordeel groot. Want door groen te denken en te doen werken we aan een betere gezamenlijke toekomst. Een groenere toekomst die ook nog eens bijdraagt aan een fantastisch bedrijfsresultaat.

MeneerGreenDeal regelt alles voor jouw bedrijf; subsidie aanvragen, technische haalbaarheid, installatie, verzekering en facturatie. Alle zorg nemen we jou uit handen. Heb je toch een vraag, dan kun je deze direct aan ons stellen via jouw eigen MeneerGreenDeal EnergieTransitieConsultant (ETC).

Door samen te werken krijgen wij het voor elkaar: een duurzame samenleving. Doe dus mee met MeneerGreenDeal. We gaan je helpen te voldoen aan de klimaatdoelstellingen en aan het verkrijgen van een groen bedrijfsimago. Goed voor jouw bedrijf, voor klanten en voor onze samenleving.

“Door onze know-how, onze slimme verduurzamingsfases en onze unieke landelijke coöperatie zijn we jouw adviseur op het gebied van verduurzaming.”